Pro CO2 reductie

June 8, 2016

De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada is in volle gang. Dit jaar is het thema ‘The Next Step’. Geheel in lijn met de bouwstenen van ons gedachtegoed. We grijpen dit moment aan om kort samen te vatten waar Gedachtegoed voor staat. Want wat betekent dat precies, duurzame (her)ontwikkeling van vastgoed? 

 

Onze footprint kan en moet kleiner. Iedere stap in de juiste richting telt. Gedachtegoed is pro CO2 reductie en we verminderen ons energieverbruik door besparende maatregelen te identificeren, plannen en uit te voeren. We rijden bijvoorbeeld elektrisch en zetten op onze projecten zo veel mogelijk duurzame energiebronnen en materialen in.

 

Onze bouwstenen

Lees hier meer over hoe Gedachtegoed denkt over de thema's circulair bouwen, duurzame stad, sociale cohesie en betaalbaar wonen. 

Please reload

November 21, 2017

June 8, 2016

June 7, 2016

Please reload

Archief
Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
Gedachtegoed Urbanisator duurzaamheid projectontwikkeling

Gedachtegoed

Guido Mensink

Transformatorweg 102  |   1014 AK Amsterdam

guido.mensink@gedachtegoed.info

+31 (0)622889602