top of page

Pro CO2 reductie


De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada is in volle gang. Dit jaar is het thema ‘The Next Step’. Geheel in lijn met de bouwstenen van ons gedachtegoed. We grijpen dit moment aan om kort samen te vatten waar Gedachtegoed voor staat. Want wat betekent dat precies, duurzame (her)ontwikkeling van vastgoed?

Onze footprint kan en moet kleiner. Iedere stap in de juiste richting telt. Gedachtegoed is pro CO2 reductie en we verminderen ons energieverbruik door besparende maatregelen te identificeren, plannen en uit te voeren. We rijden bijvoorbeeld elektrisch en zetten op onze projecten zo veel mogelijk duurzame energiebronnen en materialen in.

Onze bouwstenen

Lees hier meer over hoe Gedachtegoed denkt over de thema's circulair bouwen, duurzame stad, sociale cohesie en betaalbaar wonen.


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page