top of page

Pro sociale cohesie

De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada is in volle gang. Dit jaar is het thema ‘The Next Step’. Geheel in lijn met de bouwstenen van ons gedachtegoed. We grijpen dit moment aan om kort samen te vatten waar Gedachtegoed voor staat. Want wat betekent dat precies, duurzame (her)ontwikkeling van vastgoed?

Diep geworteld in het DNA van Gedachtegoed zit de wens duurzaam vastgoed te (her)ontwikkelen. Hiermee doelen we ook op de sociale kant van duurzaam bouwen en/of ontwikkelen. Gedachtegoed is pro sociale cohesie en draagt met haar projecten bij aan een leefbare stad. Want naast ruimte voor het gezinsleven, draagt ook sociale cohesie in de buurt bij aan je wooncomfort. Denk aan een gemeenschappelijke moestuin of initiatieven in de commerciële plint die buurtgenoten stimuleren verbinding met elkaar aan te gaan. Een goed voorbeeld van een van deze projecten is ‘Dichterbij ’t Groen’ dat Gedachtegoed namens Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. ontwikkelt.

Onze bouwstenen

Lees hier meer over hoe Gedachtegoed denkt over de thema's circulair bouwen, duurzame stad, CO2 reductie en betaalbaar wonen.


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page