Pro betaalbaar wonen

June 9, 2016

De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada is in volle gang. Dit jaar is het thema ‘The Next Step’. Geheel in lijn met de bouwstenen van ons gedachtegoed. We grijpen dit moment aan om kort samen te vatten waar Gedachtegoed voor staat. Want wat betekent dat precies, duurzame (her)ontwikkeling van vastgoed? 

 

Een duurzaam ingerichte maatschappij heeft oog voor alle lagen van de bevolking. Dit betekent dat het betaalbaar moet zijn om een dak boven je hoofd te hebben. Ook als je in Amsterdam woont. Een van de grootste uitdagingen is het inkorten van wachtlijsten en het versnellen van middeldure huurwoningen. Gedachtegoed is zich hiervan bewust en het thema betaalbaar wonen speelt een belangrijke rol in onze (her)ontwikkelingen. 

 

 

 

Onze bouwstenen

 

Lees hier meer over hoe Gedachtegoed denkt over de thema's circulair bouwen, duurzame stad, CO2 reductie en sociale cohesie. 

Please reload

November 21, 2017

June 8, 2016

June 7, 2016

Please reload

Archief
Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
Gedachtegoed Urbanisator duurzaamheid projectontwikkeling

Gedachtegoed

Guido Mensink

Transformatorweg 102  |   1014 AK Amsterdam

guido.mensink@gedachtegoed.info

+31 (0)622889602