top of page

Pro betaalbaar wonen


De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada is in volle gang. Dit jaar is het thema ‘The Next Step’. Geheel in lijn met de bouwstenen van ons gedachtegoed. We grijpen dit moment aan om kort samen te vatten waar Gedachtegoed voor staat. Want wat betekent dat precies, duurzame (her)ontwikkeling van vastgoed?

Een duurzaam ingerichte maatschappij heeft oog voor alle lagen van de bevolking. Dit betekent dat het betaalbaar moet zijn om een dak boven je hoofd te hebben. Ook als je in Amsterdam woont. Een van de grootste uitdagingen is het inkorten van wachtlijsten en het versnellen van middeldure huurwoningen. Gedachtegoed is zich hiervan bewust en het thema betaalbaar wonen speelt een belangrijke rol in onze (her)ontwikkelingen.

Onze bouwstenen

Lees hier meer over hoe Gedachtegoed denkt over de thema's circulair bouwen, duurzame stad, CO2 reductie en sociale cohesie.


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page