top of page

Zuivere koffie

Deze week kreeg ik via mijn netwerk te horen dat mijn naamgenoot Guido Mensink opnieuw of nog steeds actief is in de vastgoedwereld (in Amsterdam).

Graag wil ik via deze weg duidelijk maken dat ik op geen enkele wijze betrokken ben bij de activiteiten van ene G.J.T Mensink uit Hengelo.

Het onfortuinlijke toeval wil dat mijn naamgenoot in 2010 met frauduleuze praktijken in verband werd gebracht. Tot op de dag van vandaag achtervolgt deze online berichtgeving mij. Vooral als men via Google op mijn naam zoekt, levert dit negatieve berichtgeving over mijn naamgenoot op. Als gevolg hiervan word ik ten onrechte met de activiteiten van mijn naamgenoot in verband gebracht. Ik heb alles binnen mijn macht gedaan om van deze associatie af te komen maar helaas heb ik geen invloed op de ranking van bepaalde artikelen in Google.

Mijn verzoek aan u

Mocht u ter ore komen dat er verwarring ontstaat over mij als persoon en/of ondernemer, dan hoor ik dat graag via

guido.mensink@gedachtegoed.info.

Mijn naam is Guido Gerrit Alexander Mensink (1979, Amersfoort) en ik ben de oprichter van het in Amsterdam gevestigde bedrijf Gedachtegoed. Als urbanisator richt ik mij op de (her)ontwikkeling van duurzaam vastgoed. Lees meer over de projecten en het DNA van Gedachtegoed of neem contact met ons op via deze pagina.

Mocht u nog ideeën/suggesties hebben hoe ik van deze verwarring af kan komen dan hoor ik het graag. Een naamswijziging gaat me tot op heden nog te ver…

Hartelijk dank voor uw begrip en het meedenken.

Guido Mensink


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
bottom of page