PROVADA: handtekening 'Dichter bij 't Groen'

June 7, 2016

Vandaag tekenden C.V. Jan Pieter Heijestraat en Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.  de bouwteamovereenkomst voor ‘Dichter bij ’t groen’ tijdens de PROVADA in de Amsterdam RAI. Gedachtegoed ontwikkelt dit project namens Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V en werkt samen met architect Cornelis Willemsen

 

Bouwteam overeenkomst getekend

Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. begint eind 2016 met de bouw van appartementhotel Dichter bij ’t Groen in Amsterdam. Dit appartementhotel is ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. namens C.V. Jan Pieter Heijestraat en is gericht op een langer verblijf (longstay) van gasten. Opdrachtgever CV Jan Pieter Heijestraat en Van Wijnen bekrachtigden de samenwerking vandaag op de PROVADA met het ondertekenen van de bouwteam overeenkomst.

 

Het nieuwe wonen en werken

Dichter bij ’t Groen verrijst op de hoek van de Jan Pieter Heijestraat/Borgerstraat in Amsterdam Oud-West. Het appartementenhotel faciliteert met zijn longstay-concept en hybride vorm van ‘home away from home’ en ‘office away from home’ het nieuwe wonen en werken. Dichter bij ’t Groen zal vooral gasten ontvangen die tussen een dag en een jaar in Amsterdam wonen en werken. In de plint van het complex komt een biologische supermarkt  met ambachtelijke horeca in de kelder.

 

Van Wijnen Haarlemmermeer levert het appartementhotel naar verwachting medio 2018 op.

Please reload

November 21, 2017

June 8, 2016

June 7, 2016

Please reload

Archief
Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
Gedachtegoed Urbanisator duurzaamheid projectontwikkeling

Gedachtegoed

Guido Mensink

Transformatorweg 102  |   1014 AK Amsterdam

guido.mensink@gedachtegoed.info

+31 (0)622889602