top of page
Gedachtegoed Gedachtegoed Urbanisator duurzaamheid projectontwikkeling

N 52 22.361, E 4 53.579

DC van Hall - Amsterdam

(Staatsliedenbuurt)

Donker Curtius- en Van Hallstraat

 

Dit is er één in de categorie 'hidden gems'! Onder de naam 'DC van Hall' transformeren Woonstichting De Key en Gedachtegoed het voormalige Bedrijvencentrum Westerpark in de bruisende Staatsliedenbuurt in Amsterdam. De Key ontwikkelde samen met architectenbureau Studioninedots een nieuwe ruimtelijke en programmatische visie voor deze unieke locatie aan de Donker Curtius- en Van Hallstraat. Met de transformatie van het gebouw ontstaat een plek voor ambachtelijke creatieve ondernemers en woonstarters. De programmering is als volgt: 
 

  • 168 eenheden voor woonstarters

  • 30 parkeerplaatsen

  • 420 m2 horeca

  • 1.265 m2 commercieel vastgoed (verdeeld over circa 4 afzonderlijke ruimtes)
     

Gedachtegoed is aangesteld als gedelegeerd ontwikkelaar en verantwoordelijk voor de branding en programmering van het commerciële gedeelte van de herontwikkeling (niet-daeb).

Sneak preview
Interesse in één van de bedrijfsruimtes die te huur zijn in het DC van Hall gebouw in Amsterdam? Zorg dat je er als één van de eersten bij bent om de unieke en industriële units te huren. Neem contact op via guido.mensink@gedachtegoed.info en ontvang binnenkort een sneak preview.

Zie de plattegronden van ruimten die te huur zijn hier:

Bekijk de concept brochure hier​ of klik op de afbeelding op deze pagina.

Gedachtegoed Urbanisator duurzaamheid projectontwikkeling
DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

DC van Hall

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie en beelden zijn met zorg samengesteld en geproduceerd. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken voor afwijkingen en/of wijzigingen. De informatie is bedoeld om globaal inzicht te geven in het concept, de bedrijfsruimtes en de mogelijkheden. De informatie getoond op deze website maakt geen deel uit van de contractstukken. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de impressies, tekeningen, foto's en teksten. 

bottom of page